Oops...
Slider with alias sfeer not found.

SQ64

Team Squadron 64 is geboren uit de ambitie van twee mensen: Evert van Oers en Ronald Bartels. Twee mensen met een grenzeloze ambitie om succesvol te zijn, niet alleen op de baan, maar evenzeer ernaast. Deze ambitie vertaalde zich de afgelopen seizoenen in sportief succes, mede dankzij de inzet van hun teams, leveranciers en partners. Maar de teams nemen geen genoegen met het verleden, ook morgen willen de teams verder aan hun verhaal schrijven en om verder succes te bereiken hebben de teams besloten de krachten te bundelen.

Het Turtle Team, uitkomend in de 2,5 megasport van de hypropullers-competitie en Team Mr. Bean, uitkomend in de A-divisie van de NTTO zijn sinds 2011 verder gegaan onder de naam Squadron 64. Ze brachten een nieuwe tractor op de baan welke uitkomt in de hoogste divisie van de NTTO en daarnaast strijdend voor de Eurocup in de 3.5 ton Pro Stock klasse, genaamd Lady Green.

Vanuit deze solide basis heeft Sqaudron 64 de doelstelling aan te kunnen sluiten bij de top 5 van de nationale en Europese top in Pro Stock Tractorpulling. Om deze mooie ambities te kunnen bereiken stoelt Squadron 64 op twee peilers: kwaliteit en teamspirit.

Kwaliteit

Kwaliteit is een must en is ontegensprekelijk met succes verbonden. Squadron 64 kiest daarom voor een professionele aanpak op alle vlakken. Niet enkel voor het sportieve aspect, maar ook de communicatie, de relatie met de partners en de structuur van het team moeten kwaliteit uitademen. Heel het seizoen lang, zowel op als naast de baan, is een professionele aanpak vereist om successen te behalen.

Teamspirit

Dit betekent meer dan alleen op wedstrijddagen een team vormen. Teamspirit betekent ook de overwinning delen. ‘Win on Sunday, sell on Monday’ verwoordt dit perfect en vertaalt de sportieve overwinning op zondag naar een commerciële overwinning op maandag. Teamspirit betekent ook continuïteit: continuïteit in de relatie met alle teamleden en teampartners.

Tot morgen aan boord van Squadron 64.