26 jun 2018
juni 26, 2018

Made’s Powerweekend 2018

2018, National 0 reacties

Powerweekend 2018 zit er weer op. Na een wekenlange en intensieve voorbereiding hebben we  weer een mooi Powerweekend mogen beleven. Ruim 800 gasten mochten we op zaterdag 18-6 ontvangen bij onze VIP tenten op het terrein in Made.

Naast de relaties van onze trouwe sponsoren en onze supporters uit de FullPull club ontvingen we wederom een mooie groep genodigde van Rabobank vestigingen in zuidwest en midden Brabant. Als klap op de vuurpijl mochten we ook gastheer zijn aantal genodigden van de stichting Energy 4 All. Wederom een mooi initiatief van onze vriend Gert Gerritsen waar we graag onze medewerking aan verlenen en ook volgend jaar hopen we ze weer te mogen ontvangen in ons “Lady Green kamp”.

Na de wedstrijden in Oud Vossemeer, Zundert en Oud Gastel betekende dit al de vierde wedstrijd van de competitie, waar we behoudens de turboklapper in Zundert altijd top 3 hebben gereden. De techniek houdt het dit jaar beter als de laatste jaren, wat betekende dat de heren van het technisch hart van Squadron 64 relatief rustig toe konden leven naar de wedstrijd in Made. Hierdoor werden dan maar wat andere “klusjes voor de lange baan” opgepakt, zodat er toch nog doorgewerkt moest worden in aanloop naar de wedstrijd.

Gezien de vele te verwachten gasten hadden ook de andere basterds hun handen meer dan vol aan de voorbereidingen voor het powerweekend. Naast het versturen van kaarten en tickets aan relaties, supporters en sponsoren diende er het nodige te worden opgebouwd en voorbereid voor de ontvangst van onze gasten. Zo werd er een ruimte van 1500m2 ingericht met ruim 350m2 aan tenten; diende er eten en drinken te worden geregeld voor alle 800 hongerige en dorstige magen; moest er gezorgd worden voor vertier en een passend programma en moest de kledinglijn weer worden aangevuld met wat nieuwe items.

Maar we kunnen met trots zeggen dat dit goed is gelukt. De barcrew en de frietbakkers van de Bolle Buiken hebben een zwaar dag gehad, maar niemand is iets tekort gekomen.

Na een mooie voorjaarsmiddag brak het moment aan dat onze Lady Green werd gereedgemaakt voor haar wedstrijdrun in een gecombineerde klasse met grand national en national deelnemers. Voor de wedstrijd werden onze gasten meegenomen door onze presentator en gastheer Pauwke “No Stress” Willemse in de achtergronden van tractorpulling en de configuratie van onze dame. Voor velen een interessant kijkje in de keuken van een deelnemend team.

Uiteindelijk werd rond 20 uur aangevangen met onze klasse, waar wij als vierde aanhaakte. Een mooie stabiele run bracht uiteindelijk de derde plaats en we konden kijken. Na een kort moment van bezinning werd er door onze presentator Pauwke Willemse met de rijders terug gekeken op de wedstrijd en de run en werd de feestavond afgetrapt en was het nog tot de late uurtjes zeer gezellig in het kamp van SQ64.

We hopen u volgend jaar wederom te treffen in Made.