14 mei 2018
mei 14, 2018

Oud Gastel

2018, National 0 reacties

Na een mooie seizoensopening met wisselende resultaten stond de wedstrijd in Oud Gastel op het programma, een week na onze turbo-knaller in Zundert. In Oud Gastel waren we te gast op een werkelijk schitterend wedstrijdterrein. Van de 60 mm water in de week voor de wedstrijd was gelukkig niets meer te merken.

lady-green-oud-gastel-2018

Onder een mooi avondzonnetje stond onze klasse om 19 uur gepland. En naast de complimenten voor de werkelijk schitterende faciliteiten moeten we de Pulling Gastel crew onder aanvoering van good-old Pauwke-no stress- Willemse complimenten geven voor de strakke planning. Op een baan die nog wat aandacht verdiend naar de komende jaren mocht Ronald als tweede aanhaken en wist hij met een mooie gedoseerde strakke run de full pull lijn te passeren. Wat een ontlading voor het team na de vele uurtjes sleutelen in de week voor de wedstrijd. In de kwalificatie wist verder niemand de 110 meter lijn te passeren en gingen we samen met Dieselross en Blue Hazard strijden voor de ereplaatsen.

Lady Green mocht als eerste de toom zetten in de finale en wist een knappe afstand te noteren van 107,13 meter. Hierna was het de beurt aan Dieselross. Gert Stessens liet zijn schitterende Fendt janken als vanouds en wist onze afstand met een meter te verbeteren. Blue Hazard had te maken met technische mankementen en kon de mooie prestatie uit de kwalificatie niet evenaren en moest genoegen nemen met een derde plaats.

Al met al kijken we terug op een schitterende Pulling Gastel. Toplocatie, schitterende ambiance, mooie tweede plaats en daarnaast leren we onze eigenwijze dame steeds beter kennen wat zich vertaalde in 2 strakke runs met een mooie balans in de machine. Op naar het Powerweekend 2018 wat wederom een groot spektakel belooft te gaan worden.