19 sep 2016
september 19, 2016

Alphen 2016

2016 0 reacties

Na de laatste wedstrijd in Tzum heeft het team toch weer heel wat werk moeten verzetten om de geconstateerde krukas-schade opgelost te krijgen. Gelukkig, of eigenlijk helaas, hebben we door de pech en stukken van de laatste jaren zoveel routine in het demonteren en opbouwen van de motor dat we dit bijna blind kunnen.Uiteindelijk wisten we het dan toch te redden om tijdig naar Alphen af te reizen. 

Mede door het schitterende weer was het erg druk en kregen we in de middag en begin van de avond de nodige mooie runs en ontknopingen te zien. In Alphen -voor de meeste klassen namelijk de laatste wedstrijd van het seizoen- worden namelijk heel veel kampioenschappen beslist en werden ook dit jaar de nodige kampioenschappen gevierd.

lady-green-alphen-2016

Rond de klok van 21.00 uur was het zover en stonden de prostock te trappelen in parc fermee om de strijd aan te gaan en het is zowel in de top als in de onderste regionen bijzonder spannend. Uiteindelijk resulteerde de run van onze dame in 95,04 meter wat helaas niet voldoende was voor een goede klassering. Gelukkig lijkt het wel een run te zijn zonder schade wat ook wel eens een keer fijn is. Nu gaan we ons op maken voor de laatste wedstrijd in Zele België, zondag 25 september.  

Hierbij nog een welgemeend compliment aan de heren speakers van dienst Erik van Oosterhout en Paul Willemse die er weer een ware show van maakte. Een perfectie combinatie van kennis en enthousiasme…. super mannen!