12 jun 2016
juni 12, 2016

Lange adem gezocht

2016 0 reacties

Na de wedstrijd in Stroe waren de verwachtingen hooggespannen voor de tweede wedstrijd in Oudenhoorn. Onze Dame was per slot van rekening ongeschonden uit de strijd gekomen.

oudenhoorn 2016

Althans dat dachten we precies één dag. Na controle op maandag bleek er toch een een ander niet goed te zijn gegaan. Bepaalde materialen blijken nog steeds te zwak te zijn.

Na veel speurwerk was er dan toch een oplossing gevonden voor het te zachte metaal en was het wachten tot alle zelfgemaakte spullen weer klaar waren. Dat wachten duurde tot de vrijdag voor Oudenhoorn. De Basterds hebben het ‘last-minute’-werken inmiddels goed onder de knie en op de vroege zaterdagochtend brulde ze weer.

Op de wedstrijd in Oudenhoorn mochten wij onze dagsponsor Rob Winkels met zijn vrienden ontvangen. Rob en zijn mannen (ja waar waren de vrouwen eigenlijk Rob?) hebben lekker kunnen genieten van een mooie pullingwedstrijd.

Helaas kunnen wij jullie geen spectaculaire beelden voorschieten. Na een 20 meter hield de brandstofpomp er mee op. Dat wordt dus repareren en met goede moet richting onze thuiswedstrijd op Made’s Powerweekend.

[embpicasa id=”6296304354916391281″]