22 jun 2016
juni 22, 2016

Powerweekend Made 2016

2016 0 reacties

Powerweekend 2016 zit er weer op. Na een wekenlange en intensieve voorbereiding hebben we afgelopen weekend weer een mooi Powerweekend mogen beleven. Ruim 800 gasten mochten we op zaterdag 18-6 ontvangen bij onze VIP tenten op het terrein in Made.

 

Naast ongeveer 400 relaties van onze sponsoren ontvingen we ruim 400 gasten van Rabobank vestigingen in zuidwest en midden Brabant. Daarnaast hadden we ook aan onze Lady nogal wat “dingetjes” op te lossen. In de zoektocht naar stabiliteit en continuïteit waren we druk zoekende naar oorzaken voor de kwetsbaarheid van de setup van de motor. Dit betekent dat ook in de aanloop naar Made (precies 7 dagen na  de laatste wedstrijd in Oudenhoorn) vele uren werden gespendeerd in de werkplaats door de leden van het technisch hart van Squadron 64.

Gezien de vele te verwachten gasten hadden ook de andere basterds hun handen meer dan vol aan de voorbereidingen voor het powerweekend. Naast het versturen van kaarten en tickets aan relaties, supporters en sponsoren diende er het nodige te worden opgebouwd en voorbereid voor de ontvangst van onze gasten. Zo werd er een ruimte van 500m2 ingericht met ruim 350m2 aan tenten; diende er eten en drinken te worden geregeld voor alle 800 hongerige en dorstige magen; moest er gezorgd worden voor vertier en een passend programma; moest de kleding lijn worden aangevuld en moest nog “even” ons eigen biermerk Peka Pils worden gelanceerd.

Maar we kunnen met trots zeggen dat dit goed is gelukt. De barcrew en de frietbakkers van de Bolle Buiken hebben een zwaar dag gehad, maar niemand is iets tekort gekomen. Na een misschien iets te natte en iets te koude dag brak het moment aan dat onze Lady Green werd gereedgemaakt voor haar wedstrijdrun in een gecombineerde klasse met grand national en national deelnemers. Ondanks het goede gevoel vooraf bracht de run niet wat we hadden gehoopt. Na zorgvuldig optoeren werd er achteraf gezien iets te voorzichtig gestart in een (iets) te hoger versnelling waardoor de motor het niet kon bolwerken en de run strandde rond de 65 meter.

Na een kort moment van bezinning werd er door onze presentator Pauwke Willemse met de rijders terug gekeken naar het verloop van de  wedstrijd en de run en werd de feestavond afgetrapt en was het nog tot de late uurtjes zeer gezellig in het kamp van SQ64. Tot volgende week in Hoeven.

We hopen u volgend jaar wederom te treffen in Made.

[embpicasa id=”6298933699494623889″]