26 sep 2016
september 26, 2016

Save the best for last…

2016 0 reacties

Het laatste weekend van het seizoen stond al weer voor de deur. En in de zoektocht naar de nodige meters en continuïteit in de motor stond voor de laatste competitiewedstrijd op zondag in het Belgische Zele eerst een demo op het programma in het Brabantse Halsteren.

Dus na ‘de laatste puntjes op de i’ na de wedstrijd in Alphen moesten we onze Lady klaarmaken voor de demo in Halsteren. We stonden als laatste op t programma rond de klok van 21.30 uur. Samen met nog een aantal teams haakte we aan. Het werd een run op een baan met te weinig grip en omdat er vanaf de 60-70 meter een fladder in de motor kwam deed Ronald wijselijk de gas dicht.

lady-green-zele-2016

Na de run snel naar huis on t filter te controleren en de tractor klaar te maken voor de wedstrijd op zondag in Zele. Gelukkig was het filter helemaal zuiver en stond onze dame rond de klok van middernacht weer klaar voor de afsluiting van het seizoen.

Het is een seizoen om sportief snel te vergeten. Maar op andere fronten hebben we toch de nodige successen gehad. Zo hebben we dit seizoen weer een aantal sponsoren aan t lijstje toe mogen voegen en hebben we een super relatiedag georganiseerd op het Powerweekend in Made om nooit te vergeten.

Maar goed, eerst mochten we in Zele aan de ketting en met het goede weer van de laatste weken leek het een mooie wedstrijd te gaan worden. Omdat vele teamleden verhinderd waren vertrokken we maar met een klein clubje op weg naar het Belgische Zele waar we rond 15.15 zouden starten met onze klasse. Doordat uiteindelijk de regen op begon te spelen liep het programma wat uit en werd de baan er niet beter op.

Toen Ronald voor de sleepwagen werd gezet was het dan ook ‘fingers crossed’ voor de meegereisde fans en de volgers thuis op twitter. Zou het dan eindelijk is een keer gaan lukken vandaag? Met een leidende afstand van ruim 118meter door Next Sensation gaf Ronald de Lady flink de sporen en kwamen de toeren en snelheid er flink in. Na een imposante en goede run werd bij de 115 meter de gas dicht gedaan wat resulteerde in een afstand van ruim 117 meter en een tweede plek op dat moment.

Uiteindelijk waren er nog 2 tractoren die onze afstand overtroffen, waardoor we naar huis mochten met een welverdiende vierde plaats. En wat voelde dat weer een keer goed…. Loon naar werken.

Hierbij willen we team Extreme temptation feliciteren met hun verdiende kampioenschap in de Grand National en Wickie Power in de National.

Tevens willen we nogmaals onze trouwe sponsoren en volgers bedanken voor hun steun in het afgelopen moeilijke jaar.

Tot volgend jaar !!