20 jul 2017
juli 20, 2017

Geen Aagtekerke voor SQ64

2017, National 0 reacties

Afgelopen weekend stond Power Valley op het programma, voorheen de wedstrijd in Wogmeer. Een hele mooie nieuwe wedstrijd op de kalender. 

langendijk

Kapitale schade

Wat een mooie wedstrijd had moeten worden voor SQ64 werd in mineur afgesloten. De run eindigde met een gat in het blok. Uit voorzorg was de keus gemaakt om terug te gaan naar de oude brandstofpomp. Blijven rijden zonder schades was dan ook de gedachte van het team. Inmiddels is de oorzaak waarschijnlijk bekend, echter is de tijd te kort om dit op te kunnen lossen voor de Wedstrijd van Aagtekerke dit weekend.

10 kleine negertjes

Langs deze weg willen we toch de organisatie van Power Valley feliciteren met een zeer fraai evenement met veel potentie voor de toekomst. Los van het feit dat er weer maar 4 (…) trekkers aan de start stonden begint het toch langzaam te lijken op het verhaal van de 10 kleine negertjes. Niet goed voor de organisaties die denken een volle klasse te boeken. Niet goed voor de deelnemers die wel alle wedstrijden willen rijden. Maar uiteindelijk dus ook niet voor de bezoekers. Inmiddels scharen wij ons dan helaas ook in het rijtje van afvallers, met een beetje pech staan er dus maar twee prostocks op de baan aanstaande zaterdag. Een teken aan de wand waar de NTTO toch echt eens aandacht aan moet gaan spenderen…