04 dec 2016
december 4, 2016

Lady Green verkocht?!

2017, Nieuwbouw 2017 0 reacties

Zoals je wellicht hebt kunnen lezen op Facebook wordt hier en daar geroepen dat de Lady Green is verkocht en niet terug zal keren als prostockmachine, maar terug zal keren in de supersport.

Dit klopt niet helemaal, of feitelijk helemaal niet…Onze Lady is in zoverre verkocht dat het rollend frame met kooi en motorkap is overgenomen door Matthieu de Baere uit België. Dit betekent dat we de bestaande motor inclusief turbo en brandstofpomp niet hebben verkocht. Feitelijk gaan we een nieuw frame bouwen met als doel meer verplaatsbaar gewicht. 

lady-green-2017-2

De naam Lady Green en alles wat daarbij hoort en de identiteit van team bepaalt blijft gewoon bij ons en ook de uitstraling van de tractor en het kapwerk zal niet significant wijzigen. Volgend jaar zullen wij dus aan gaan haken met een zogenaamde componenten versie van de Dame. We hopen hiermee de weg te vinden naar meer balans en hiermee meer vermogen op de baan kunnen krijgen. 

Het belooft dus weer een drukke winter te worden, die we af gaan sluiten met een wervelende presentatie van de nieuwe tractor. Om iedereen optimaal mee te nemen in de ontwikkelingen hierbij alvast de eerste schetsen voor het nieuwe ontwerp. Tijdens het bouwproces zullen wij regelmatig updates en foto’s plaatsen op facebook en de website.