01 jul 2017
juli 1, 2017

Rijsbergen afgelast

2017, National 0 reacties

De organisatie Rijsbergen heeft deze week besloten om hun wedstrijd van zondag 2 juli 2017 niet onder auspiciën van de NTTO te laten plaatsvinden. Dat betekend dat onze Dame morgen niet op de baan zal verschijnen.

Volgens een officieel statement van de NTTO heeft de organisatie aangegeven zich niet te kunnen vinden in de “Algemene voorwaarden voor Organisatoren” die door de NTTO zijn opgesteld en van toepassing zijn bij NTTO-wedstrijden.
Dit betekent dat alle klassen, die daar namens de NTTO zouden rijden, komen te vervallen. Wat dat precies betekend weten wij ook niet.

Er wordt aanstaande zondag in Rijsbergen dus niet voor de NTTO competitie gereden (wat zo zou zijn voor een drietal National klassen) en er is dus geen plaatsing meer mogelijk voor het NK van de NTTO (wat zo zou zijn voor de Farmstock standaard, sport en super-sport klassen).

Voor verder ontwikkelingen en vragen verwijzen wij u naar de site van Tractorpulling Rijsbergen: www.trekkertrek-rijsbergen.nlDaar zul je echter niet veel wijzer worden:-(

Ook wij kunnen hier weer van alles van vinden…feit blijft dat niemand hier vrolijk van wordt. Wel is het weer een teken aan de wand dat de NTTO toch echt eens goed naar de National klasse moet gaan kijken!