13 jun 2017
juni 13, 2017

Storm na de stilte

2017, National 0 reacties

Het is al even geleden dat er iets concreets te melden was uit onze werkplaats. De laatste periode hebben we echter heel hard gewerkt en we kunnen melden dat we in Made onze maiden-run gaan maken met onze nieuwe dame. Door diverse omstandigheden zijn we wel achtergelopen op onze planning, want graag hadden we voor Made nog een demo of testpull willen maken.

lady-green

Dat is niet gelukt, maar zoals je van SQ 64 mag verwachten beloofd ook de 2017 editie van het Powerweekend een hele bijzondere te worden. De opzet en het programma is in basis gelijkwaardig als andere jaren, maar in het middagprogramma hebben we een bijzondere invulling weten te regelen. Hier moet je echt bij zijn.

Terug naar de werkplaats, want ook hier valt veel te melden. Ondertussen begint de Lady ondertussen als weer een beetje op een wedstrijd puller te lijken, maar er is nog veel te doen. We gaan er desalniettemin van uit dat we in Made de eerste meters gaan maken. Door de opgelopen achterstand in de nieuwbouw zal het niet lukken om volledig in de nieuwe look aan de start te komen, maar natuurlijk zullen we ook dat passend oplossen.

Dus als je de aanmelding voor de Full Pull Club nog niet hebt gedaan, doe dit dan snel en dan kun je er in Made bijzijn…

Wil je er bij zijn als VIP gast bij ons team neem dan contact op via maurice@ladygreen.nl