28 apr 2014
april 28, 2014

Een nat Fuchtorf

Demo, Wedstrijden 2014 0 reacties

Afgelopen zondag was het dan zover. De eerste meters buiten. Na een mislukte poging in Ahoy was iedereen zeer benieuwd hoe het dan toch zat met alle veranderingen.

Voor het zover was moest de schade eerst hersteld worden van Ahoy. Dankzij onze fantastische partner Timmermans Verspaningstechniek uit Oudenbosch is dit zeer vakkundig opgelost. Aan de motor is niets veranderd. De waarden van Ahoy wezen op niets dan goeds. Dus was er geen reden om hieraan iets aan te passen.

IMG_8446

Na enige tijd in de vrachtwagen te hebben doorgebracht kwamen we aan op de mooie wedstrijd in het Duitse Füchtorf. Helaas was het weer hier niet zo goed als in Nederland. Jammer voor het altijd enthousiaste Duitse publiek en Frank Lehmkuhle met zijn team van Green Monster. Zij zijn het die dit geweldige evenement organiseren en dat doen ze goed! Leuk was ook de rondleiding die de Basterds kregen in hun shop. Zeer onder de indruk waren ze van alle (historische) spullen die men daar op voorraad heeft.

Zondag was het weer niet beter, sterker nog slechter. Gelukkig kon er tussen de buien door gereden worden. Helaas kwam dit de wedstrijd bij de Prostocks niet ten goede. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen de tractoren het vermogen niet goed aan de grond. Evert mocht aftrappen vandaag met de Dame. Na een paar meter vertrouwde hij het niet en deed hij de gas dicht. Eerst even controleren met de kapitale schade van Ahoy nog in het achterhoofd. Met het koppie gereden. Dat bleek wel uit de tweede run. Vanwege de verslechterende baancondities moest EVO alles uit de kast halen om een goed run weg te zetten. Zowat heel de run zaten de motortoeren in het rode gebied. ‘Extreme verleiding’ om nog door te gaan, maar wijselijk deed Evo bij de 85 meter de gas dicht. Even werd gedacht aan wederom schade, maar de doemdenkers werden al snel gerust gesteld; “Stroe staat al voor de deur en doorduwen brengt ons niets” . Wijs gesproken van de chauffeur van dienst.

Zoals gezegd staat het nieuwe seizoen al weer voor de deur. Geef je dus snel op voor de Full Pull Club en profiteer van al extra’s!

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/101395108231075553215/albumid/6007459538923231457?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]