Onze dame staat weer ongeduldig te trappelen in de werkplaats. Aanstaand weekend is het weer zover en mag ze voor het eerst  buiten gaan spelen. Team Squadron 64 is uitgenodigd om met haar Lady Green een demo te verzorgen in Fuchtorf, Duitsland.

stejo

Als alles volgens planning verloopt zal het team zaterdag vertrekken naar onze oosterburen en daar op zondag aanhaken in de Duitse competitie aangevuld met wat Europese kanonnen die moeten zorgen voor kwaliteit en sensatie. We zijn erg benieuwd hoe de aanpassingen van afgelopen winter uit zullen pakken en hebben nog meer wijzigingen in petto als het seizoen loopt. Dit omdat we overzicht willen houden en dat gaat niet als alles in 1 keer door gevoerd word. Gezien de mislukte test op de Superpull in Ahoy weten we nog steeds niet hoe de aanpassingen aan het brandstofsysteem, de koeling en de versnellingsbak uit zullen pakken. Het gevoel van het team is echter goed.
Ook de agenda voor 2014 is bekend. We verzoeken jullie met name de datum van onze relatiedag in Made te noteren in de agenda. Zondag 22 juni zijn alle  sponsoren en leden van de Full Pull Club met hun relaties van harte welkom in onze VIP tenten om er ook dit jaar weer een onvergetelijke dag van te naken voor het hele gezin. Uiteraard zal ook voor de kleintjes weer goed worden gezorgd door het team. Heb je je nog niet aangemeld voor de full pull club van dit jaar doe dit dan gelijk door een mail te sturen naar maurice@ladygreen.nl of door het bedrag over te maken op 1579.53.505 tnv stichting Lady Green.
[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/101395108231075553215/albumid/6005964924115018865?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]