Na de climax in Lochem wil Squadron 64 het seizoen 2014 waardig afsluiten. Door het missen van een aantal wedstrijden als gevolg van diverse schades speelt Lady Green geen rol van betekenis meer in het klassement. Dit neemt niet weg dat we nog een paar keer willen knallen voor onze trouwe fans (figuurlijk dan hé…:-). En willen we iedereen vragen de volgende data in de agenda te blokkeren, 18-10-2014 feestavond / 30-8-2014 laatste competitiewedstrijd in Bakel / 23-8-2014 demowedstrijd Alphen)

demooiste

Allereerst willen we nogmaals een keer trots melden dat we zijn verkozen tot mooiste tractor van de Wereld en dit willen we graag met jullie vieren met een knallend feest op 18-10-2014 in de feestzaal aan de Raadhuisstraat 49 te Rucphen vanaf 20.30 uur. Tevens zullen we op dezelfde dag een kindermiddag organiseren om ook onze “kleine” fans niet te vergeten. Kaarten voor deze avond zijn te koop voor EUR 5,- via de webshop, op wedstrijden of via de teamleden van SQ64. Bij inlevering van de entreekaart ontvang je 2 consumptiebonnen. Sponsoren en Full Pull Club leden krijgen de kaarten gratis toegezonden. Graag wel een mail sturen met het aantal kaarten wat je wenst te ontvangen.

Graag bouwen we met jullie “un ouwerwets stik gezellig Rucphens fjisje”. We zijn nu al druk achter de schermen bezig om alle muziekjes voor jong en oud op orde te krijgen voor deze onvergetelijke feestavond …. Mis het niet mensen … ‘Ouwerwets Rucphens fjisten’ met bekende Brabantse DJ’s en artiesten. Vanaf 20.30u vol gas! Bestel snel uw kaarten want op=op!

Zaterdag 30 augustus 2014 rijden wij onze laatste competitiewedstrijd voor de punten in Bakel. Om hier optimaal te kunnen presteren zullen we de week hiervoor (weekend 23-24 augustus) zowel op zaterdag als op zondag een demo rijden in Alphen. Wij hopen op deze 2 Brabantse wedstrijden weer vele fans te mogen ontvangen bij onze vrachtwagen.

Zaterdag begint de wedstrijd om 15.30 uur. Wij rijden mee in de vierde klasse van de dag (van de 7 klasses). Wij verwachten dat de voorliggende klasses minimaal een half uur zullen duren en dat wij dus rond 17.00 uur beginnen met onze klasse.

Bovenaan de post dan ook de sfeerimpressie van Made. Hiervoor willen wij Frans Hagedoorn en zijn crew bedanken van Melting Media, toppie jongens! Uiteraard ook onze kersverse pappa en collega van RTL7, Paulus Willemsen die de uitleg voor zijn rekening heeft genomen.