Na een aantal hectische uren net voor de wedstrijd werd de trip aangevangen naar de Nobelarena in Oudenhoorn.

Rond het middaguur werd er alsnog besloten de brandstofpomp van de trekker te halen en aan een grondige inspectie te onderwerpen. Het bleek nodig, de dame liep na montage weer als vanouds.

Echt precies voor aanvang van onze klasse begon het te regenen, en hoe! De Nobelarena veranderde in een spookachtig tafereel. Na veel regen te hebben mogen ontvangen kon het spelletje dan eindelijk beginnen

. Met Snoopy en Rocky voor ons konden we in ieder geval proberen in te schatten wat vandaag de juiste keus was. Snoopy deed zijn faam eer aan en belande uiteindelijk op het hoogste schavot met 104.28. Barend deed het deze keer flink minder; 96,14 past niet bij de status van deze krachtpatser.

IMG_8279

Voor Ronald was het deze keer weer eens spannend. Waren alle problemen overwonnen? Er werd ook nog eens besloten om in de hoogste versnelling te gaan rijden. Gaandeweg de run bleek de balans goed in orde er werd er een afstand weggezet van 101,17. Vanwege het feit dat er met een floating finish werd gereden goed voor een tweede stek.

Maar met nog 3 krachtpatsers achter ons zou het nog goed spannend worden. Daniel met zijn Neighbours Nightmare belandde op 97,90. Next Sensation kwam nog het dichtste bij met 100,28 meter. Een podium voor Jurian omdat Williiam de Vos geen roet meer in het eten gooide met zijn Extreme Temptation. Hij hield het op 99,51.

Een mooie tweede plaats dus. Een mooie beloning voor al het harde werken was een feit.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”101395108231075553215″ ualb=”5892658588068915905″ imgl=”fancybox” dltext=”Latestphoto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\’s” style=”rift” num=”200″ size=”320″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.