Het is eindelijk helemaal zeker, we mogen naar het EK in Zele! Gisteren hebben we met succes de derde plaats in het klassement weten te verdedigen in een met vlagen regenachtig Bakel.

Na een week van hard werken en sleutelen konden we in Bakel met een nieuwe setup voor de sleepwagen verschijnen. Ondanks de succesvolle testrun voor onze eigen sleepwagen is het toch maar even afwachten hoe de samen met onze trouwe sponsor Van Der Steeg Dieseltechniek gebouwde en ontwikkelde dieselpomp  zich zou houden voor het “eggie”.  We hopen dat deze fantastische samenwerking nog lang voortduurt._DSC0753We kunnen niet meer dan tevreden zijn, de Lady hield zich taai en Ronald parkeerde haar in een mooie strakke run op 104,94. Net te weinig voor een finale plaats, maar ruim 2,5 meter voorbij directe concurrent Extreme Temptation. Hiermee was plaatsing voor Zele een feit. Wellicht was met iets minder gewicht op de neus de finale wel behaald, maar dit mocht de pret niet drukken. Het doel was bereikt en we mogen een gooi gaan doen naar de Europese titel.

steegDe finale werd uiteindelijk gewonnen door Barend Huijbregts met zijn Rocky, gevolgd door Next Sensation en Snoopy. Pechvogel in de finale was Daniel Vriends die door een kapotte koppakking niet terug kon komen. Hiermee is Rocky wederom Nederlands Kampioen en mag hij samen met Snoopy en onze dame vanuit de grand national naar het EK volgende week zondag in Zele (Belgie). Het Nederlandse deelnemersveld bij de prostocks wordt nog aangevuld met de kampioen van de National Mud Patrol en vanuit de Eurocup Neighbours Nightmare en Next Sensation. Al met al een mooi deelnemersveld, waarbij kans op Nederlands succes zeker aanwezig is.Uiteraard ontvangen we jullie graag in Zele, waar de koffie klaar staat. Voor meer info check de site http://www.tractorpullingzele.be/ek.html , wil je helemaal in stijl langs de baan staan neem dan nog snel een kijkje in onze webshop. 
Join us@EKzele2013 


[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”101395108231075553215″ ualb=”5921174859197345745″ imgl=”fancybox” dltext=”Laatstefoto\\\\\\\\\\\\\\\’s>>>” style=”rift” num=”200″ size=”320″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]