Voor de wedstrijd van afgelopen weekend stond een dagje Strand Nulde op het programma, waar in Putten de jaarlijkse Beachpull gepland stond. Na een weekje van sleutelen en met name onderhoud plegen aan de dame konden we er weer met frisse moed tegenaan. Helaas moest in de aanloop van de wedstrijd onze vaste kracht Lars afhaken met verschijnselen die we normaal alleen bij de Hulk zien, maar ook dat zal wel weer goedkomen. Met een mannetje of tien vertrokken we in een lekker zonnetje rond de klok van een uur.

Na een rit van ca. anderhalf uur kwamen we aan op een druk terrein in Putten en konden we ons plekje gaan zoeken voor vandaag. Na het bekijken van de nodige klassen gedurende de dag werden we rond 20.30 uur afgesleept om ons klaar te maken voor de wedstrijd, waar de Prostocks rond 21.00 uur gepland stonden. Vlak voor de wedstrijd werd door de wedstrijdleiding besloten dat we niet op de mooi Farmstockbaan zouden rijden, maar dat we zouden rijden op de listige Grand National baan aan de Snelwegzijde. Dit betekende dat alle analyses van de baan aan de strandzijde in de vuilnisbak konden en dat alles weer helemaal anders werd. Druk werd er gefilosofeerd over de gewichtsverdeling en de bandenspanning om de juiste grip en balans te kunnen vinden op dit baantje waar al de nodige schades genoteerd waren.

SONY DSC

De Lady stond als vierde op de startlijst en was op dat moment de hoogste in de ranglijst, dus er waren nog geen referenties van de concurrenten. Helaas voor de heren van de Next Sensation hadden zij hun Valtra de dag ervoor, bij het warmdraaien, kapot gedraaid en waren zij niet aanwezig. Dit betekende dat aanhaken voldoende was om hen te passeren op de ranglijst. Spannend dus…. Vandaag Ronald op de bok. Na een gevecht tegen de nierstenen op de vrijdag was hij fit genoeg om de dame vandaag in het gareel te houden. Er werd ingezet op een finale plaats zodat we de stabiele lijn van dit seizoen voort konden zetten. Na Red Attraction, Kawe Runaway Deere en Metsjo werd de dame voor de sleepwagen gemanouvreerd. Na rustig optoeren kreeg Ronald er niet goed de snelheid in en werd er wat gespeeld met de gashendel. Helaas kwam de snelheid niet optimaal in de combinatie en strandden we vlak voor de 100 meter op 98.37. De onstuimige run was niet naar verwachting en viel tegen voor dat moment. De Lady liet Ronald hier kennis maken met haar lijfspreuk, ‘This bitch is hard to handle…’

Uiteindelijk was het uiteindelijk toch nog goed voor een 5de plaats en werd de finale uitgevochten tussen Rocky, Snoopy, Extreme Temptation en de wederom erg sterk rijdende Neighbours Nightmare. In de finale was de eerste plaats in de finale zeer overtuigend voor Daniel Vriends met zijn NN, gevolgd door Extreme Temptation, Rocky en Snoopy. Al met al valt de schade in het klassement 100% mee en stijgen we naar de derde plaats in het klassement, met een punt voorsprong op Extreme Temptation en 2 punten voor Neighbours Nightmare. Het zal dus nog zeer spannend worden de komende 2 wedstrijden. We rijden 3 augustus nog in Lochem en 7 september in Bakel, dus wil je deze titanenstrijd op de voet volgen hou dan zeker deze site in de gaten en reserveer deze data in je agenda!!

Daarnaast is ook de volgende lading teamkleding weer binnen, deze is te bestellen via de site of door het sturen van een mail naar maurice@ladygreen.nl

Wij gaan er alles aan doen om onze huidige klassering te behouden, maar we kunnen uiteraard alle steun hierbij gebruiken dus wij zien jullie graag in Lochem en/of Bakel!!!

Stay tuned….

