Inmiddels waren de verwachtingen na Putten weer op normaal niveau. Dat wil zeggen dat er hele goede hoop was dat de zuigerproblemen over waren.

Tractorpulling Lochem

Dat ze het daar goed voor elkaar hebben, bleek wel weer gezien het aantal toeschouwers. Complimenten voor de organisatie. Echt tof om hier te mogen rijden met al die enthousiaste toeschouwers.

In Lochem was het weer de beurt aan Evert om de dame de sporen te gaan geven. Dat viel vandaag niet echt mee. Het was zweten op de bok vandaag voor Evert. Run 1 kreeg Evert de dame niet goed op toeren. De nieuwe specificatie nokkenas (gebroken recentelijk  in Hoeven) zorgt ervoor dat er heel wat meer toeren in de motor nodig zijn om maximaal weg te rijden.

Verstandig was het van het team om 6 plaatsen op te schuiven. Even herpakken en door. Poging twee ging wederom niet goed start. Even werd er gevreesd voor opgave, maar Evert legde nog een keer aan en met flink wat moeite kwam ze dan van haar plek. Meteen bij de start viel al te zien dat er flink wat olie uit de carterventilatie kwam.

Het resultaat was een schamele 64 meter, misschien een teken? Voor nu nog even niet, op naar Montfoort en gas erop.

[embpicasa id=”6178835992119752881″]