15 jun 2015
juni 15, 2015

Tandje bij voor Made

2015, Grand National 0 reacties

Na de teleurstellende resultaten en wederom de nodige uurtjes in de werkplaats ging het team met gemengde gevoelens naar Oudenhoorn, zouden we dan eindelijk weer eens een lekkere goede run (bij voorkeur 2) kunnen maken na alle ellende en schade de laatste weken.

11401105_825778304142987_6678088086450509783_n

Met het Powerweekend ook voor de deur vertrokken we moet goede moed naar Oudenhoorn, want stiekem klonk de motor toch wel lekker met het warmdraaien op donderdagavond. De basterds vertrokken vandaag extra vroeg omdat er in Oudenhoorn een dagsponsor was die met zijn gasten in de watten diende te worden gelegd. Nadat we uitstapte in Oudenhoon viel gelijk goed te merken dat de wind hier een paar standjes hoger stond dan bij ons in Brabant en dat een extra vest of jas dan geen slecht idee was. Wij waren niet de enigen die dit hadden opgemerkt met als gevolg dat onze kledinglijn als een speer liep in Oudenhoorn. De teampolo’s, caps, jassen en vesten gingen als warme broodjes over de toonbank.

Ondertussen was onze sponsor Rob Winkels ook gearriveerd en samen met hun gasten en relaties werden ze ontvangen en wegwijs gemaakt in de sport door de leden van het team. Na een gezamenlijke BBQ werd het tijd om onze Dame klaar te gaan maken voor de wedstrijd, met vandaag Evert op de bok.

De Lady mocht vandaag als vierde aanhaken en in de eerste runs was goed te merken dat we te maken hadden met onberekenbare omstandigheden. De afstelling van de sleepwagen in combinatie met de conditie van de baan zorgde voor heel wat onstuimige runs en ook in de middag was er al het nodige gesneuveld op de Oudenhoornse klei.

Evert toerde de Lady behoedzaam op, de trekker pakte goed op en klonk lekker fel. Binnen 10 meter was het echter al weer gedaan met de pret. De motor ging hoog in toeren en direct was duidelijk dat er problemen waren met de koppeling en/of de versnellingsbak.

Al snel kwamen de berichten door bij de teamleden op de tribune. De versnellingsbak had de geest gegeven. Aangezien deze materialen niet bepaald standaard zijn en niet in grote voorraden beschikbaar zijn was er direct de nodige stress voor de volgende wedstrijd. De thuiswedstrijd op het Powerweekend in made staat namelijk het volgende weekend voor de deur.

Na een gezellige naborrel met onze daggasten vertrokken de basterds snel naar huis om de Lady te demonteren en de diagnose te stellen van de schade. Het was dan ook geen verrassing dat er een aantal tandjes ontbraken in de bak, maar dat er complete tandwielen waren verdwenen was toch wel iets wat niemand had verwacht.

Er moeten dus voor Made weer heel wat tandjes bij. Maar ook deze uitdaging zal worden genomen en op het Powerweekend gaan we gewoon echt knallen, want die pechduivel hebben we nu echt wel genoeg gezien…

Wilt u de thuiswedstrijd beleven als VIP gast bij Ladygreen, meld u dan snel aan bij de FullPullClub of stuur een mail naar maurice@ladygreen.nl

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”101395108231075553215″ ualb=”6160719508837628753″ imgl=”fancybox” style=”rift” row=”4″ size=”320″ num=”100″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″]