21 mrt 2020
maart 21, 2020

Doe mee en wordt lid

01 Nieuws 0 reacties

We zijn bij SQ64 druk bezig met het organiseren van het nieuwe seizoen (ondanks de corona perikelen) Zoals jullie van ons gewend zijn hebben we nog steeds onze eigen full pull club. Iedereen die onze Lady vele meters gunt kan meters doneren tegen betaling van €100. Een bedrijf  wat zich graag met SQ64 associeert kan hier ook aan mee doen tegen betaling van €250. Zo draagt eenieder een gaaf steentje bij om onze sportieve doelen te realiseren.

Onder het motto “iedere meter is er eentje” hopen we dat vele vrienden Lady Green een Full Pull willen bezorgen. Door middel van het sturen van een mailtje naar michel@ladygreen.nl kunt u uw (bedrijfs) naam met eventueel uw logo aanleveren voor vermelding op onze site.

U kunt de boarding pass hier downloaden.

Als bewijs van uw vriendschap ontvangt u jaarlijks een uniek collectorsitem zodat iedereen kan zien dat u Squadron 64 steunt. Aan het eind van het seizoen zal onder alle verkochte meters een originele teampolo worden verloot.

U kunt het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL75RABO 01579.53.505 t.n.v. Stichting Lady Green, of u kunt gebruik maken van nevenstaande machtiging tot eenmalige incasso. Vergeet niet uw (bedrijfs)naam en logo door te mailen naar michel@ladygreen.nl
zodat u automatisch aangemeld bent voor onze digitale nieuwsbrief.

07 mei 2013
mei 7, 2013

Full Pull Club

0 reacties

De Full Pull Club

De Full Pull Club of FPC, onze Club van 100. Iedereen die Lady Green vele meters gunt, kan meters doneren tegen betaling van € 100,- per meter. Onder het motto iedere meter is er eentje hopen we dat onze vrienden lady Green een Full Pull willen bezorgen. Als bewijs van uw vriendschap ontvangt u jaarlijks een uniek collectorsitem zodat iedereen kan zien dat u de Squadron 64 steunt. Aan het eind van het seizoen zal onder alle verkochte meters een origineel team shirt worden verloot.

Ook bedrijven zijn van harte welkom in onze Full Pull Club; voor een bijdrage van € 250,- excl. BTW ontvangt u een aantal kaarten voor onze relatiedag en plaatsen wij uw bedrijfslogo. 

Kunt u ook niet wachten om u aan te sluiten bij de FPC, maak dan uw bijdrage over op IBAN NL 75 RABO 0157.9535.05 t.n.v. Stichting Lady Green onder vermelding van uw naam of kom langs in de werkplaats voor een bakkie koffie of een koud biertje…Join the Full Pull Club! Hieronder onze Full pullers.

op naar de Full Pull

0 meter
op naar de full pull met z'n allen
Gedoneerde meters 74%