02 feb 2014
februari 2, 2014

Hieperdepiep Hoera

01 Nieuws 0 reacties

De Basterds zijn het nieuwe jaar goed begonnen en Evert voorop. Esther en Evert zijn vorige week bevallen van hun eerste zoon Julian. De hele bevalling is zeer voorspoedig verlopen, een snelle Full Pull zeg maar…Julian is een knap ventje en doet het zeer goed.

34-julian (41 van 60)

Ahoy

Verder kunnen we melden dat we op 15 maart mogen deelnemen aan de Super pull in Ahoy! Dat zat al wel in de pijpleiding maar was nog niet 100% zeker. Wij als Basterds vinden het altijd leuker om deel te nemen dan toe te kijken. Met dit deelnemersveld is een vette wedstrijd gegarandeerd. Hou onze website in de gaten, grote kans dat er een bus met SQ64 supporters die kant op gaat die avond, dat wil je toch niet missen!

Techniek

In dit kader wordt er in de loods ook niet stilgezeten. Het belangrijkste onderwerp, onze dame, wordt dan ook grondig onderhanden genomen door de technische basterds. Hoog op de lijst staat het ‘luchtgedeelte’ wat flink onder handen genomen wordt. Verder zijn de inmiddels bekende ‘Puller 2000’ banden ook binnen en is het wachten op de bijbehorende velgen. Naast de spruitstukken liggen de onderdelen voor een tweede motor ook al klaar. In Ahoy zal echter met de ‘oude’ motor gereden worden. Daarin is inmiddels de schade van Zele verholpen. Een zuiger is daar te heet geworden door een falende waterkoeling. De pullers blijven ook nog thuis op 15 maart. Eerst maar eens kijken wat alle veranderingen met de motor doen.

Testen

Onze testbaan zal met alle veranderingen een cruciale rol gaan spelen. Na lang werken aan de baan door de ‘Track Basterds’ en veel geduld opbrengen moet deze zijn waarde gaan bewijzen. Rondom een heus testprogramma gaan we proberen met kleine bewezen stapjes vooruit te komen. Daarin worden we bijgestaan uit mensen uit de racerij. ¬†De concurrentie zal ook niet stil zitten dus het zal een zware dobber worden om onze fraaie derde plaats te handhaven.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”101395108231075553215″ ualb=”5975765162559637377″ imgl=”fancybox” dltext=”Laatstefoto\\\\\\\\\\\\\\\’s” style=”bookshelf” num=”200″ size=”320″ shadow=”1″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]