Afgelopen weekend hebben we de laatste wedstrijd van het seizoen verreden in Bakel. De weersomstandigheden waren stereotiep aan het seizoen van SQ64, kwakkelend. De organisatie werd in de dagen voor het evenement geteisterd door de nodige millimeters regen en dat was het terrein goed aan te zien.

IMG_2734

Desalniettemin had de organisatie de conditie van de banen goed voor elkaar, en ook op de wedstrijddag liet de organisatie zich niet uit het veld slaan door de buien die Pluvius nog in petto had. Ondanks de blubberzooi en het verschuiven van de nodige klassen om diverse redeneren verdient de tractorpulling Bakel een pluim voor het verloop en de keuze om door te gaan.

Team Squadron 64 was er op gebrand om te proberen in de laatste wedstrijd van het jaar het seizoen stijlvol af te sluiten met een mooie klassering. En hopelijk weer een paar mooie schadevrije runs. Doordat er gereden werd in floating finish wist het team dat het in een run moest gebeuren. De lady stond 4e op de startlijst, maar door de voorliggende trekpogingen had onze baancrew weinig input gekregen van de keuzes op de baan.

Vandaag hadden we Evert op de bok en hij wist een afstand weg te zetten van 102,14 meter, op dat moment de leidende afstand. Na ons moesten echter nog de nodige kanonnen voor de Keep Moving Orange en uiteindelijk leverde de afstand een vijfde plaats op. SQ64 heeft weer het nodige huiswerk om volgend jaar als herboren op de baan te verschijnen, wellicht kan het team Runaway Deer een mooie inspiratiebron zijn. Ook zij hebben het na wat kwakkeljaren weer goed voor elkaar en ten tijde van het schrijven van dit stukje werden zij in Bouconville gekroond tot Europees Kampioen 2014! Gefeliciteerd mannen, knappe prestatie!

Voor het team zit het seizoen er echter nog niet op. Zoals eerder aangekondigd zijn we verkozen tot mooiste tractor van de wereld, voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.demooiste.info

Meld je snel aan voor de feestavond want hier willen we samen met jullie weer een spektakel van maken. Dus noteer snel zaterdag 18 oktober 2014 in de agenda en bestel je kaartjes!!

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/101395108231075553215/albumid/6053725486446845489?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]