30 nov 2014
november 30, 2014

Ladygreen dag groot succes.

01 Nieuws 0 reacties

Om weer eens een keer flink uit te pakken hebben we als team besloten om dit jaar de sponsordag alternatief in te vullen en te proberen de sfeer te evenaren van de lancering van het team in 2011. Om echt groots voor de dag te komen werd er contact gelegd met Cafe Zaal de Wereld uit Rucphen en de feestplezier Jevado Sound uit Oud Gastel. Tevens werd hiermee voor velen de achterliggende gedachte duidelijk van de gewonnen verkiezing “mooiste tractor van de wereld”.

 

Nu we deze perfecte feestlocatie beschikbaar hadden gingen we samen met de heren van Jevado Sound rond de tafel voor de invulling van de avond. Aangezien Jevado Sound een garantie is voor feestplezier duurde het dan ook niet lang voor de SQ music party was geboren, een knipoog naar de populaire feesten van het radiostation Q-music. Uiteraard mocht het voute uur niet ontbreken.

Maar natuurlijk wilde we ook de kleine fans niet vergeten en daarom hadden we vergunning gevraagd bij de gemeente Rucphen om op het evenementen terrein naast het oude gemeentehuis tractorpulling 4 kids te organiseren. Nadat de basterds in de weken voor de dag nog snel een skelter Lady Green waardig hadden gemaakt konden de kinderen op de dag zelf aanhaken voor de mini-hyproslee van de firma Basrijs, die speciaal is ontwikkeld voor het kindertrekker trek op skelters.

Mede dankzij het goede weer op deze zonnige oktobermiddag was het bijzonder druk op het wedstrijdterrein. Vanuit onze vrachtwagen werden de ouders voorzien van een natje en een droogje en konden de kinderen genieten van de spannende tractorpulling-experience. Op de top werden ruim 250 toeschouwers en 60 deelnemers geteld. Uiteraard was er gezorgd voor een passende aankleiding met muziek, een speaker die alles aan elkaar praatte en een springkussen voor de kinderen die niet hoefde te rijden.

Na deze wervelende middag heeft het team opgeruimd en gezamenlijk gegeten ter voorbereiding op de feestavond. Ruim 200 aanwezigen waren getuige van een schitterend feest waarover nog lang zal worden nagepraat. De foto’s spreken voor zich! Hierbij willen wij iedereen bedanken voor de aanwezigheid en we hopen jullie volgend jaar weer te mogen ontvangen op de Lady Greendag en feestavond, want het is zeker voor herhaling vatbaar!

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/101395108231075553215/albumid/6087516153835228913?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]