17 mrt 2020
maart 17, 2020

save the date

01 Nieuws 0 reacties

Ondanks de corona perikelen blijven we positief en zonder tegenbericht staat dit jaar op 2 mei de Lady Green Experience 2020 weer op het flightschema van SQ64. We hopen op deze dag vele fans/sponsoren/familie en vrienden welkom te heten in onze VIP tent in Oud Gastel.

Omstreeks 18.00 uur zal onze Lady haar wedstrijd rijden op de baan en om 19.00 uur kunnen we gezamenlijk onder het genot van een frietje met snacks en een lekker drankje napraten over de wedstrijd. Om 21.00 uur zal de pulling party aanvangen tot 00.45. We maken er zoals altijd weer een gezellig feest van.

Vanwege het corona-virus is het lastig om vele persoonlijk hiervoor te benaderen. We zullen dus proberen e.e.a. via Facebook en onze website te promoten. Het wordt zeer gewaardeerd om dit met zoveel mogelijk mensen te delen!!

(Losse) kaart á €45 p.p. zijn te bestellen door een mail te sturen naar michel@ladygreen.nl of zijn via onze website te bestellen. Dit bedrag is inclusief toegang tot Pulling Gastel, toegang tot Lady Green Experience met onbeperkt eten en drinken.

  • Ticketprijzen  voor kids van 11 t/m 17 jaar bedragen €25
  • Ticketprijzen voor kids t/m 10 jaar bedragen €5

Mocht je ons echt een warm hart toedragen wordt dan full pull member. De boarding passen zijn hiervoor reeds beschikbaar. Binnenkort hierover meer!!!!

We hopen velen van jullie te verwelkomen in onze VIP tent in Oud Gastel

Team SQ64