Als gevolg van de progressieve stofwisselingsziekte MELAS van trouwe tractorpulling fan Matthias Gerritsen wil Lady Green het komende seizoen extra aandacht vragen voor Energy 4 All. Deze organisatie zet zich in om middelen te vinden om medicijnen te ontwikkelen voor deze nu nog fatale diagnose.

De 17 jarige Matthias is een trouwe volger van Lady Green / Squadron 64 en vele andere teams. Ondanks zijn ziekte -en het feit dat Matthias steeds verder achteruit zal gaan en uiteindelijk jong zal sterven- geniet Matthias zichtbaar van onze schitterende sport. Bij Tractorpulling is Matthias niet de zieke, maar �gewoon� een zeer gedreven en betrokken fan. Wij zijn als team trots om een bijdrage te kunnen en mogen leveren aan de levensvreugde op zulke momenten, die worden gekoesterd door Matthias en zijn directe omgeving.

 

energy4all

Daarnaast heeft de vader van Mattias het plan opgevat om in het kader van deze actie dit jaar mee te doen aan de beklimming van de Mont Ventoux in Frankrijk (http://www.join4energy.nl/challenge-2013/). Als team zouden wij het heel mooi vinden als er vanuit de tractorpulling wereld ook wat ondersteuning kwam voor deze actie. Het is zo’n mooi beeld: de sport waar de energie van af spat, die zich bekommert om mensen die zelf eigenlijk geen spatje energie hebben. En wij zouden het ook heel bijzonder vinden naar Matthias toe, want hij is inmiddels bij meer mensen bekend in de sport.

Lady Green stelt een prominente plaats ter beschikking op het nieuwe kapwerk en zal daarnaast een aantal speciale activiteiten organiseren die direct ten goede komen aan Energy 4 All en uiteraard Matthias Gerritsen.

Voor vragen, opmerkingen en ideeën kunt u contact opnemen via de mail mail Wij hopen op massale input en medewerking vanuit alle teams en geledingen binnen de sport.