Wet van Murphy heeft het voorzien op de Lady… Na de teleurstellende aftocht in Made als gevolg van het afgebroken boutje hebben we ook de wedstrijd van Eext aan ons voorbij moeten laten gaan.

Wederom werd onze potente dame buitenspel gezet door haperende techniek. En geloof het of niet, maar weer begon de ellende met een lullig boutje wat afbrak waardoor de riem van de oliepomp afbrak en de motor geen smering mee kreeg. Hierdoor werden we geconfronteerd met lagerschade wat niet meer was te herstellen voor Eext.

foto-2

Deze week hebben we met succes de nieuwe onderdelen weten te kregen en konden we de motor voorzien van nieuwe lagers en een verse tandriem. Hiermee leken we klaar voor Putten om er weer een geslaagde Beachpull van te maken en hopelijk een paar mooie runs te kunnen laten zien. Bij het afpersen van de motor had onze dame nog een leuke verrassing in petto voor het team. De kop was gescheurd, dit kregen we niet meer hersteld. Ondertussen hebben we een nieuwe kop “van over het water”, maar deze is pas volgende week gereed en moet dan nog de nodige bewerkingen ondergaan om Prostock waardig te zijn. Voor het eerst in alle jaren dat we deelnemen met Ladygreen, moeten we ons helaas weer afmelden. Dus na de domper in Made, het moeten afmelden in Eext gaat ook Putten aan onze neus voorbij.

Wel nog goed nieuws, de langverwachte caps zijn binnen en te bestellen via de webshop en te verkrijgen op wedstrijden.

Lady Green is verkozen tot mooiste tractor van de wereld, check snel www.demooiste.info en reserveer 18 oktober 2014 in je agenda dan maken we er met elkaar een schitterend feest van!!