Na weken van voorbereidingen treffen was het dan zover. Onze jaarlijkse relatiedag stond weer op het programma tijdens het Powerweekend in Made. Op alle fronten hadden we ons beste beentje voor gezet en ook de weergoden waren ons goed gezind. Na de wedstrijd in Oudenhoorn hadden we ook uiteraard onze dame nog eens extra gekieteld om tot grote hoogtes te komen in Made.

Nadat we op donderdag de tenten hadden opgebouwd, hebben we op zaterdag de tenten verder ingericht om de gasten op zondag netjes te kunnen ontvangen. Ruim 400 kaarten werden verzonden aan relaties en trouwe volgers van het team, daarnaast werden er nog ruim 50 kinderen verwacht die onze Lady kwamen aanmoedigen.

Na een mooie wedstrijddag op zaterdag, waar we reeds de eerste mensen ontvingen en hebben genoten van de vele mooie klassen die op deze dag werden verreden, werden op zondagochtend de laatste puntjes op de i gezet een super dag van te maken. Alle ingrediënten waren hiervoor aanwezig en ook het weer was super. Omstreeks 12 uur was hett lekker druk bij onze VIP tenten en de kledinglijn van Squadron 64 ging als zoete broodjes over de toonbank. Gedurende twee dagen Powerweekend werden ruim 150 shirtjes, vesten en jassen verkocht aan fans van ons team. Toch wel iets om trots op te zijn!

powerweekend-2014

Vanaf 13.30 werd begonnen met het klaar maken van de Dame voor de wedstrijd die omstreeks 14.30 aan zou vangen met maar liefst 28 deelnemers. De verwachtingen waren hooggespannen na de goede runs in Stroe en Oudenhoorn en de aanpassingen van de laatste week. Wat zou Powerweekend 2014 ons sportief gaan brengen?

Lady Green werd toegejuicht door duizenden mensen op de tribunes terwijl ze voor de sleepwagen werd gemanoeuvreerd. Echt een kippenvel moment wanneer speaker en gastheer Erik van Oosterhout vraagt wie er “meevliegen” op het moment dat ons geuzenlied ‘Flying High’ door de boxen schalmt. Hiermee hebben we zeker een belangrijke doelstelling bereikt die we ons zelf stelden toen we in 2011 startten met team Squadron 64 en met onze Lady Green op de baan kwamen. Want natuurlijk vonden we de sportieve ambities heel belangrijk, maar op 1 stond het doel om onze hobby en hopelijk sportieve successen te delen met vele trouwe fans en sponsoren rondom het team.

Vandaag was het een uiterst gespannen Ronald Bartels op de bok. Zou dit dan de dag worden waarop alle puzzelstukjes in elkaar vallen? Nee helaas, ondanks een zeer secure voorbereiding van de wedstrijd laat de techniek het vandaag afweten. Waar we werken met hoogwaardige en vele euro’s kostende materialen wordt onze potente dame vandaag geveld door een ‘lullig’ boutje van een paar cent. Een domper op een superdag.

Ondanks deze tegenvaller was de sfeer in onze tent al weer snel heel goed, al liepen de emoties door deze anti-climax voor sommigen vrij hoog op. Maar goed dat typeert de intensiteit waarmee wij onze sport beleven. Onze debriefing na de wedstrijd met de rijders werd dan ook afgesloten met een hartelijk applaus van de mensen die onze Dame en het team in hun hart hebben gesloten, een moment om nooit te vergeten. En wederom stond het kippenvel bij velen centimeters dik op de armen.

Nadat de kelen weer werden gesmeerd, hadden ook de dames en heren van Team Roparun Zundert nog een aangename verassing in petto voor ons team. Als blijk van waardering voor het mogen gebruiken van onze vrachtwagencombinatie tijdens de laatste editie van de Roparun ontvingen we uit handen van de bestuursleden van deze stichting het schitterende bedrag van maar liefst 250 euro voor onze clubkas. We hopen dat iedereen die aanwezig was net zo hard heeft genoten van de dag als wij met ons team. Voor ons is het zeker een dag om nooit te vergeten! Dank jullie wel en tot volgend jaar.

Een bijzonder woord van dank voor de crew van Powerweekend Made, want wat hebben ze er weer een prachtige editie van gemaakt. Wat was het allemaal weer goed geregeld!

Ps. Check snel de website www.demooiste.info en bestel je kaarten want op=op.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/101395108231075553215/albumid/6028209697703330049?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Pics by Lyanne Goorden